Kannik-LAN 2015 var det beste noensinne!

IMG_0673

Foto: Stein Endresen

Sist fredag var det duket og klart for nytt Kannik-LAN. LAN-et var en fin opplevelse med lite søvn, masse gaming, god pizza og kjekke spillkonkurranser. Men hvorfor var det så vellykket i år? Glassgangen gir deg svaret.

Kannik LAN er et arrangement som Kannik Skole og Geek-crew arrangerer. LAN står for local area Network og det har blitt arrangert siden tidlig på 90-tallet. Det det har blitt arrangert på Kannik Skole siden 2009. På Kannik LAN samles ca. 100 elever fra 8, 9 og 10.trinn til en kjekk, morsom og sliten helg.

Foto: Stein Endresen

Foto: Stein Endresen

Alle elevene har med seg hver sin plattform og en tv. Arrangørene fikser nettverk slik at alle må ha hver sin nettverkskabel.

Kannik-LAN er en kjempekjekk opplevelse for eleven. Elevene forteller at de allerede gleder seg masse til neste år!

Kiosk-anmeldelse:

KannikLAN-crewet og geek-crew hadde fikset en kiosk med pizza, brus og chips. Kannik-Lan er sponset av HC så det var et lite hjørne som solgte HC-internettskabler. Dette var veldig bra med tanke på at ikke alle hadde egen internettkabel hjemme. Dette gir jeg en 8/10

Foto: Stein Endresen

Foto: Stein Endresen

Konkurranse-anmeldelse

Selve arrangementet var veldig bra å det så ut som dette var nøye planlagt. Crewene hadde lagd til flere konkurranser mens elevene lagde egne compoer- hvor elevene spilte sammen på dette LOCAL AREA NETWORK. Konkurransene var veldiggodt planlagt og morsomme. Selv om alle satt foran sin egen skjerm var dette veldig sosialt.

Fasiliteter-anmeldelse

Crewene hadde lagd til egne soverom til de som ville ta seg en liten power-nap. Folk lo og hadde det kjempe moro. Det var god luft og gymsalen var et perfekt sted og arrangere dette!

Sikkerhets-anmeldelse

Crewet hadde også fikset vakter som satt 2 og 2 tre timer hver. Det var kjempebra vakter som sørget for at ikke Kannik Eleven fant på noen ablegøyer. Vaktene gir vi en score på 8/10.

Nettverks-anmeldelse

Nettverket funket akkurat som det skulle slik at ingen fikk problemer med det. Nettverket gir vi en score på 8/10.

Alt i alt var Kannik-LAN et kjempekjekt arrangement for alle elevene å de kan som sagt ikke vente til neste år. 10.ende klassinger syntes det er veldig trist at de ikke for delta neste år.

Takk til Geek- Crew, KannikLan-crewet, alle som satt vakt og de som gjorde til at LAN-et ble en kjempekjekk opplevelse.

Anmeldelse av hele arrangementet gir jeg en 10/10! Full score!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s