Aston Martin DB10 -James Bonds nye «leketøy»

Daniel CraigAston Martin har nylig vist frem den spesial-lagde bilen som kun James Bond skal få kjøre. Vi i glassgangen er nysgjerrig på den nye bilen som Aston Martin skal lage til James Bond filmen Spectre.

Daniel Craig spiller fremdeles James Bond, og har allerede blitt observert kjørende rundt i Roma med sitt nye “leketøy” under innspillingen til filmen. (bildet)

Før har Aston Martin lagd biler til James Bond med tanke på å selge bilene videre, bare uten spesial-utstyret som agenten James Bond får. Derfor synes vi at det er spennende at Aston Martin bare lager 10 eksemplarer som ikke skal bli solgt videre til offentligheten. De som har sansen for Aston Martin og penger nok i lomma til å kjøpe en, kommer nok til å synes at det er litt dumt at bare ti eksemplarer av DB10 skal bli lagd, som ikke skal selges videre.

Den nye bilen skal hete: DB10, og den skal kun produseres i ti eksemplarer hvor noen av disse kommer til å bli smadret i ville bil-stunts.

For å lage DB10 investerte Aston Martin flere millioner i fasilitetene på hovedkvarteret i Gaydon, England. Vi i glassgangen lurer derfor på hvilke skreddersydde-spesialutstyr som kommer med på denne bilen, som vi sikkert kommer til å få se i Spectre. Ved disse fasilitetene (hovedkvarteret i Gaydon) kommer ikke bare DB10 til å bli produsert, men også det nye konseptet: Lagonda Taraf. Taraf betyr suksess -man må være suksessfull for å kunne kjøpe denne. Man behøver ca. 5 mill. kroner i lomma.

Ved denne anledningen (filmen Spectre) har Aston Martin valgt å lage en «skreddersydd» bil til James Bond. Dette synes vi er bra, for da får vi nok se noe ekstraordinært i denne nye filmen. Spectre vil bli den 24. filmen i James Bond serien og skal bli publisert 6. november 2015,                                                                                                                                                             i mellomtiden må vi vel bare vente i spenning…

Journalist: MAF. Kilder: Aston Martin the official webside, google bilder, Topgear.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s