Slutt på kjedelighet i Stavanger

Syns du det kjedelig å sitte hjemme og se på TV? Viste du at i Stavanger finnes det 6 ungdomsklubber for ungdommer over 13 år? Der kan du møte med vennene dine og ha det gøy! Her er nogen av dem:

Brack i Bekkefaret

Ungdomsklubben Brack er et rusfritt tilbud for ungdom mellom 13 og 18 år i Hillevåg bydel. Den er åpent hver tirsdag og fredag. Der har de kafe, musikk, PlayStation, jenterom, biljard, bordtennis og data tilgjengelig for de som ønsker det. Nogen fredager blir det også arrangert konserter og disco. Brack ligger i Bekkefaret bydelshus (Hjalmar Johansens gate 4)

Step-In på Gausel

Step-In er en ungdomsklubb for de som liker diskotek, mat, sosiale samvær og kjekke arrangementer. Aldersgrense er 13 til 16 år, og klubben er åpen hver fredag fra 19.00 til 22.00 med kiosk og diskotek. I diskoteket spillers det øre-rivende mixer av klubbens fantastiske DJ-er og av arrangementer nevner vi i fleng: Skumparty, såpebobledisko, Moving Head Party og Black Light Disco. Step-In ligger i Gausel Bydelshus (Heddeveien 141).

Ungdomsklubben i Kvernevik

Ungdomsklubben i Kvernevik holder hus i Kvernevik Fritidssenter og er et kulturhus og treffested for ungdommer mellom 13 og 18 år. Der finner du kafe og kiosk, diskotek, filmrom, spillerom, biljard, bordtennis, brettspill, trådløst internett og øvingslokaler. Ungdomsklubben er åpen hver tirsdag og torsdag fra 18.00 til 21.30 og annenhver fredag fra 19.00 til 23.00.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s