Popcorn Time – programmet filmindustrien frykter

Popcorn_Time_logo

 

Popcorn Time er programmet film entusiaster beundrer seg over og industrien frykter. Programmet tilbyr gratis film og serier, og kan derfor være den sikre undergang for filmindustrien.

 

Netflix?

Programmet har blitt beskrevet som «Netflix for pirater», noe som stemmer. Programmet er tilgjengelig på over 44 språk og har tusenvis av filmer og serier å friste med.

 

Gratis strømming

Programmet tilbyr som sagt gratis nedlastning, men man står også fritt til å strømme underholdningen. Ved strømming, ser man direkte videoinnhold fra torrentfiler. Torrentfilene er levert av YIFY, et firma som hyppig deler filer på nettsteder som Piratebay og Kickasstorrents.

 

Den sikre død

Filmindustrien opplever nå å se døden i hvitøyet i større grad enn hvordan andre sider som tilbyr torrents har gjort tidligere. Programmet har er tilgjengelig på flere platformer som for eksempel Windows, OSX, IOS, Linux og Android, noe som gjør programmet tilgjengelig for store deler av samfunnet. Personene bak det populære programmet har lagt stor vekt på å fikse bugs og andre problemer, noe som virkelig skinner gjennom i den nyeste oppdateringen. Flere nettsamfunn har i stor grad tatt del i å spre programmet videre, noe som fører til at programmet lett kan finnes med enkle søk.

 

Tilbyr også dekning

Selskapet tilbyr nå også VPN servere man enkelt kan ta i bruk. Flere land har restriksjoner på innhold som kan vises på nett, noe personene bak programmet er misfornøyd med. Dette problemet løste de ved å tilbyd månedlig kontakt med servere plassert i flere land uten restriksjoner, slik kan andre enkelt komme gjennom et smutthull. Denne metoden brukes blant for å unngå overvåkning, noe som er meget lukrativt for brukere i vesten.

 

Foreløpig ingen trussel

Foreløpig utgjør ikke programmet noen stor trussel for industrien, men for hver dag som går blir det tusenvis av nye brukere. Programmet kan til nå ikke sammenlignes med mer tradisjonelle måter å laste ned film og annen underholdning på, men det er til nå registrert at programmet utgjør én prosent av det totale torrent-aktiviteten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s