Våren kommer!

Søte små blomster begynner nå å spire så smått. Etter den lange og tunge vinteren lengter mange etter sol og varme. Nå er det snart på tide å vrenge av seg ullgensere og dunjakker. Løsne på skjerfet og ta solhatten på. For mange er våren den fineste årstiden, full av forventninger om tiden som kommer.

Våren eller foråret består av månedene mars, april og mai og er en av de fire årstidene. Den er et symbol på oppblomstring for å våkne opp av dvalen. Meteorologene sin definisjon på våren er når døgntemperaturen går fra minus til pluss og ikke går ned igjen. Den markerer enden på vinteren og at sommeren er på vei. Snøen smelter, bladene vokser, gresset blir grønt, solen skinner og blåklokkene titter frem. I Norge mener mange at starten på våren er svært knyttet til været.

Når det nærmer seg vår tenker flere at vårrengjøring må prioriteres. Innendørs skal det pyntes opp til vår og mange setter i gang med å rydde vekk vinterklærne. Det er også vinduer som skal pusses og støv skal fjernes når solen lyser opp i de forskjellige krikene og krokene i ditt hus. For de fleste er det nemlig viktig at ting ser ordentlig ut innendørs også nå som de lysere tider ikke er langt unna.

Få følelser er like gode som gleden over at det er vår. Det kribler i magen og drømmene svever. Man blir full av liv og energien spruter ut av deg. Duften av våren er når grillen står og freser med flotte stykker av koteletter som har ligget og godgjort seg. Noe av det hyggeligste som finnes er å våkne opp til fuglekvitter. Både vinterfuglene som begynner å synge og trekkfuglene som vender hjem igjen.

Når solen titter frem og varmer, vet du at det er vår. De fleste blir i bedre humør og har det helt topp! Man kan begynne å gå med andre klær og spise smeltet is samtidig som man ser på solnedgangen. Ta deg et lite øyeblikk og kikk opp og se på hvor vakkert det faktisk er. Er du klar for våren og har du funnet frem solbrillene og solkremen? Kilder: aktivioslo.novaar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s