Clarcksons ute av Top gear, hva er forklaringen?

I uke åtte og ni var det spekulasjoner rundt Jeremy Clarkson (Top gear) skulle få lov til å fortsette etter rasistiske utsagn. Onsdag 25 mars var sa BBC Entertainment at Jeremy Clarkson ikke lenger skal fortsette i Top Gear, egnet av å ha slått en produsent.

Hva var årsaken?

Det startet med at Clarkson forlangte å få biff selv om kjøkkenet var stengt. BBC valgte derfor å ikke å fornye kontrakten til Jeremy Clarkson etter han hadde overfalt en av produsentene til programmet. Dette viste seg å være så ille at offeret måtte til legevakt etter fysisk angrep. BBC sjef valgte ikke å kommentere mer en at Clarkson kom med verbal trakassering før han hadde fysisk kontakt.

Featured image

Fått mye støtte
Flere millioner og statsminister og hans familie hadde sendt brev til Top Gear for å ikke sparke Jeremy Clarkson. Etter det var bekreftet at Clarkson var sagt opp fikk han med en gang tilbud om å være med et program på Netflix (Clarkson vill ikke si hvilket til media).

Top Gear er en av BBC`s største faktorer når det kommer til økonomi og suksess. de har totalt 600 millioner følgere og programmet sendes i over hele 170 land.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s