Hjemme i sommerferien?

sunny-weather2

 

 

 

 

Fortvil ikke! Det kan være minst like gøy å være hjemme om sommeren som det er å dra på ferie til varmere strøk. Her får du tips til aktiviteter du kan finne på, alene og med venner, dersom du er hjemme i ferien:

 

  1. Vannkrig: Supergøy i varmen! Samle noen venner, fyll opp vanngevær og vannballonger og la kampen begynne. Flott å ha i hagen, men kanskje enda gøyere på en stor åpen plass? Lite tips, ettersom det er ferie er det ingen skolegårder som er i bruk.. Bare pass på at ingen vinduer blir knust!

 

  1. Piknik: Kan gjøres med både venner og familie. Ta med mat og drikke ut i hagen, parken eller ut ved nærmeste strand. Piknik sørger for en skikkelig sommerfølelse! Dersom været ikke er helt på din side kan du jo alltids ha piknik inne?

 

  1. Telttur: Dette er noe alle burde prøve i sommer. Ta med deg gode venner ut på telttur i ferien! Finn et sted det er lovlig å telte, og rigg dere til. Kjempekoselig med grill og kanskje litt allsang når det begynner å mørkne?

 

  1. Overnatting på trampoline: Dersom du, eller noen du kjenner, har en trampoline- ha overnatting på trampolinen! Ta med alt av puter og dyner du kan finne i huset, legg det på trampolinen, og sov under åpen himmel.

 

  1. Seriemaraton: Dette er noe du kan gjøre hvis alle du kjenner er vekkreist, eller på en kjedelig regndag. Si til alle i familien at i dag er både sofaen og tv’en under ditt styre, fordi du skal ha seriemaraton! Velg favorittserien din, popp popcorn og drikk isvann, og se så mye du orker.

Bare husk at du ikke må bli så hekta på en serie at når solen endelig kommer frem, så er det umulig å rive seg løs fra skjermen..

 

  1. Få inspirasjon: Enda en aktivitet du kan gjøre både alene eller med venneflokken.

-Gå inn på pinterest.com

-Søk på ”DIY” (Do It Yourself) eller ”Recipes” og følg oppskriftene!

På denne nettsiden er det utrolig mye kjekt å få inspirasjon fra, og man får herlige tips til alt fra dekorering av rommet til hvordan du kan lage en hage på taket! Bare se selv!

 

Håper disse seks tipsene kan være til hjelp for deg som ikke er på reisefot i sommer, og at du i tillegg bruker ferien på å ta livet helt med ro før skolen starter opp igjen til høsten. Hold motivasjonen oppe folkens, sommeren kommer med stormskritt!:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s