Ny frokostklubb på Kannik!

Har du dårlig tid om morgenen? Rekker du ikke å spise frokost hjemme? Da er frokostklubben noe for deg. På frokostklubben kan du spise en rolig og god frokost sammen med venner. Frokostklubben er hver onsdag fra klokken åtte til kvart over åtte.

frokostklubben 2

Foto: Fatma 10f Bilde: Miljøarbeider Cecilie og Liv

Vi har intervjuet miljøterapeut Cecilie og to elever på åttende trinn om hva de synes om frokostklubben. Her er det de svarte:

«Jeg synes at det er et kjempekjekt tilbud. Frokostklubben er et gratis tilbud som bidrar til at elevene får mat i magen og en god start på dagen. Det er også et tilbud som gjør at elevene kan være sosiale med venner i stedet for å spise frokosten sin alene. Det virker som om elevene setter pris på tilbudet. De kommer ofte innom og takker for maten», forteller miljøterapeut Cecilie.

 Julie i 8b og Wannipa i 8g er to av elevene som setter pris på tilbudet. De går på frokostklubben hver onsdag.

frokostklubben 1

Foto: Fatma 10f Bilde: Julie 8b og Wannipa 8g

«Jeg synes at frokostklubben er en kjempegod ide. På frokostklubben spiser jeg god mat med vennene mine. Jeg anbefaler folk å komme hit. Det er veldig koselig», forteller Julie.

Wannipa i 8g synes også at frokostklubben er en god ide. Frokostklubben gir henne en sjanse til å være sosial og snakke med folk før skoletid. I tillegg får hun en god frokost med alt fra brødmåltid til bagetter og havregrøt.

Tilbudet om frokostklubben gjelder alle elever på Kannik. Dersom du er interessert i å spise frokost sammen med venner, bør du titte innom!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s