AC/DC- vedens kjent band

AC/DC er en av de mest kjente rock bandene i verden. Selv om AC/DC kaller seg en «rock ‘n’ roll» band mener sepesialister at AC/DC spiller hardrock. Men alle bandene, både store og småe, hadde en begging. Her viser jeg beginelsen til AC/DC:
Bandet ble stiftet i 1973 av Angus Young, Malcom Young, Dave Evans, Larry van Kriedt og Colin Burgess. De beginte i Australia. Det var mange utskiftinger i begynnelsen, Burgess var den første som fikk sparken. Debutalbumet kom i 1975 og var den australske versjonen av High Voltage. I tiden fra 1974 til 1977 ble bandet et av de mest populære og suksessfulle i Australia.19. februar 1980 døde Bon Scott etter en natt med heftig drikking i London. Han ble funnet død i en bil, og dødsårsaken er offisielt akutt alkoholforgiftning, men inntrengning av mageinnhold i lungene var også medvirkende. Han ble begravet i Fremantle i Australia, hvor han hadde vokst opp. Medlemmene i AC/DC vurderte å oppløse bandet, men ble enige om at Scott ville ha ønsket at de skulle fortsette. De fikk så med seg eks-Geordie vokalist Brian Johnson som ny vokalist. De skrev ferdig albumet Back in Black som Scott hadde vært med på begynnelsen av. Albumet ble deres største suksess noensinne, og i 2007 hadde det solgt mer enn 42 millioner eksemplarer globalt.
Det var begginelsen av en av de mest kjente bandene i verden. Sevølgelig er det ikke hele historien til AC/DC men bare beginelsen. Jeg håper at etter å ha lest den artikkelen kommer du til å kjekke någen av AC/DC’es sanger og kansje spre litt det bandet til andre ungdommer som liker rock. Takk for meg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s