Nervepirrende kamp mellom Liverpool og Arsenal

På mandag møttes de to rivaliserende lagene Liverpool og Arsenal på hjemmebanen til sistnevnte. Det viste seg og bli en historisk kamp for Arsenals målvakt, Petr Cech. Men det var ingen tvil om at Liverpool var det bedre laget. 

Med sine 5 supre redninger på kun en omgang ble han helt klart Arsenals beste spiller. Liverpool hadde flere alene mot keeper sjanser men greide aldri og få dem mellom stengene bak Cech.

Liverpool’s relativt nye signering, Christian Benteke ser ut til og gjøre jobben for Liverpool så langt, han hadde to sjanser på mål i kampen. Benteke har allerede scoret flere mål på bare et par kamper enn Mario Balotelli scoret hele sist sesong. Liverpool kvittet seg med den italienske spissen, Balotelli, tirsdag kveld.

Etter tre runder i Premier League har Arsenal bare fire poeng. Ligaleder Manchester City har ni av ni mulige. Liverpool har heller ikke tapt en eneste kamp i premier leauge til nå.

Liverpool-boss Brendan Rodgers trakk fram Cech som kampens store spiller. Rodgers sa at Cech sto i veien for tre poeng.

Petr Cech virket ikke veldig glad over resultatet, de fleste ville kanskje tro at han ville jublet over super-redningene sine, men det virket som han var mer opptatt over at Arsenal ikke kapret de 3 poengene.

Christian Benteke spilte en god kamp for Liverpool

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s