West Ham tok sin første seier på Anfield på 52 år!

Torill,FredrikdreyerWest ham som storspilte mot Arsenal forrige helg og gikk hjem med tre poeng. Nok en gang storspilte west ham og gikk hjem med tre nye poeng da de vant hele 3-0 på Anfield.

Skrevet av Fredrik Dreyer

Manuel Lanzini, Mark Noble og Diafra Sakho var målscorerne for west ham som har vunnet begge bortekampene denne sesongen.

Liverpool treneren: Brendan Rodgers var skuffet over de røde. De ga vekk et mål etter bare 2 minutter spilt. Da hadde west ham en sjanse til å spille defensivt. Det andre målet var en tabbe av forsvarspilleren til Liverpool Dejan Lovren. Dommer Kevin friend som delte ut seks gule kort og to røde. Phillipe Coutinho og Mark Noble fikk begge røde kort i kampen. Den nye brasilianeren Roberto Firmino hadde et kanon skudd i stolpen. Liverpool spilt mest ball i første omgang. I andre omgang var Liverpool klare til å hente seg inn i kampen. Det ble ikke så lett da Liverpool spiller Phillipe Coutinho ble utvist. Bortelaget fortsatte å utnytte det elendige Liverpool forsvaret da de skorte et mål bare for å ydmyke hjemme laget enda mer.

Jeg synes begge lagene spilte dårlig. Liverpool spilte dårlig defensivt og west ham klarte så vidt å spille pasninger. Den unge norske Martin Samuelsen var ubenyttet i kampen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s