Hvordan tjener du penger på youtube ?

do-people-make-money-on-youtube

Slik tjener du penger på YouTube

Lurer du på hvordan du tjener penger på YouTube ?

Her er noen av svarene til suksess.

Youtube er en nettside du sikkert har hørt om. Det er et sted der du finner videoer om alt du kan tenke på. Men nå de siste årene så har det kommet mange store youtubere som jobber med å lage videoer. Du tenker sikker hvordan kan de gjøre det? Eller kan jeg få like mye penger som dem av å filme meg selv mens jeg gjør dumme ting?

Vell det er ikke så lett som det, før så tjente du penger av hvor mange som så en reklame før videoen din. Men nå tjener du penge på hvor lenge de ser videoen din, da må du ha en land video fra 15 til 30 minutter, men den må være spenndene nok for folk til å se.

Men svaret er JA, du kan tjene like mye penger som de andre. Men du må finne noe underholdene å lage en video av, og du kan ha mange år med bare tre stykk som abonnerer på deg. Hvis du abonnerer på noen vill det si at du får et nyhetsbrev når den personen laster opp en ny video.

PARTNER, er et ord som dukker opp, du kan ikke bare lage en video å få penger av den. Du må bli partner med et firma. Per video kan du tjene 0,001 dollar, eller mere men det kommer ann på video kvaliteten din. Noen av de største firmaene er Machinima og Freedom, for å bli med i Machinima må du dessverre ha litt mere en vennene dine som ser på. Men så har du Freedom som er veldigt populært blant de små kanalene, Freedom kan du bli med i nesten uansett hvor mange abonenter du har.

Manges drøm er å bli en Youtuber, men dette er ikke så lett å få til, det er ikke verd å droppe ut av skolen for å gjøre det da. Men hvis dette skal bli en jobb i framtiden så trenger en støtte av familien og venner.

De som jobber med Youtube lager videoen når de vill og kan ha sitt egent tidsskjema. Dette er en ekte jobb, men det er mere av en kontorjobb. Hvis du virkelig lykkes så kan du tjene en eller to millioner i året !

Men husk det at for å bli en youtuber så må du legge my tid inn i det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s