Filmpolitiet om The Man from U.N.C.L.E.

Filmpolitiet om The Man from U.N.C.L.E.

Dette er en særdeles god film som anbefales!                                                                                                               The Man from U.N.C.L.E. er en meget god «re-make» av de gode gamle James Bond filmene, som også er et eventyr som ikke tar slutt. Dette gjelder også for denne filmen, hvor det er lagt opp til en etterfølger.

Handlingen i denne filmen tar plass over flere steder i verden ettersom at hovedpersonen reiser som en agent, under den kalde krigen.

The Man from U.N.C.L.E. har mange likhetstrekk med James Bond, hovedpersonen lever et farlig liv som spion/agent, han er sjarmerende, selvgod og nokså elegant. Den største forskjellen ligger i personligheten. Det eneste som mangler er en klassisk Aston Martin DB5.

På grunn av alle disse likhetstrekkene mener vi at dette er James Bond, bare i en ny, gammeldags innpakning.

The Man from U.N.C.L.E. er en god film som går under sjangrene action og komedie.

Filmen har fått lunken kritikk fra blant annet VG og Stavanger Aftenblad, men vi fra filmpolitiet velger å gi den terningkast 5 fordi det var en fornøyelse å se filmen og det er en fin måte å tilbringe fredagskvelden med venner på.

Terningkast 5                                                                                                  Av: Mafin.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s