Nytt historiedrevet Minecraft-Spill

maxresdefault

Dere har sikkert hørt om Minecraft, et spill der du bestemmer selv hva du vil gjøre. I Minecraft så trenger du ikke å følge en historie – alt du gjør er opp til deg. Men i Minecraft : Story mode så er det et helt nytt spill der du følger en historie men du må gjøre valg, og det valget du tar påvirker fremtidige valg og ting som skjer.

I Minecraft : Story mode så er alt du gjør med i en historie, hvis du foreksempel velger å drepe noen i spillet så vil den personen ikke komme tilbake i fremtiden. Så det du gjør påvirker fremtiden. Du starter eventyret i et hus som er plasert på et tre, da blir du også kjent med kjæledyret ditt og to av vennene dine. Det du får vite i begynnelsen av spillet er at dere skal til EnderCon, som er et stort arrangement. Men for at du skal få møte helten din på EnderCon så må du vinne en byggekonkuranse sammen med vennene dine.

Ved og se på trailere om spillet så får du vite at de kommer seg til EnderCon, men de blir angrepet, og da tar spillet en annen vending. Siden bare den en har kommet ut så vet vi ikke så mye mere om spillet en det. Når du starter spillet skal du også velge deg en karakter som kan enten være mann eller kvinne, der er seks karakterer i totalt.

Det er mange forhåpninger om spillet, det er fem episoder og den første episoden ble gjort tilgjengelig tirsdag den 13 oktober, så vi må fremdeles vente på de fire neste episodene av spillet. Spillet har forskjellige priser fra plattform til plattform men spillet er tiljengleig på Steam og der er prisen rund 170kr.

Du kan finne noen videoer om spillet på YouTube allerede dagen etter spillet kom ut. Dette spillet ble laget og publisert av Tell Tale Games, i sammerbeid med Mojang som er skaperene av Minecraft.

Her er traileren til det nye Minecraft-Spillet, som er lagt ut av Mojang.

Reklamer

En kommentar om “Nytt historiedrevet Minecraft-Spill

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s