Hva skjedde med inne-varmen i glassgangen?

Nora skilbrei, tillitsvalgt i 9a

Nora skilbrei, tillitsvalgt i 9a

Klasser går vær dag fram og tilbake gjennom glassgangen, det har jo ordet gang i seg for en grunn, men i friminuttene får ikke engang elever som har klasserom i c-bygget lov til å være der eller gå gjennom. Dette kan gir store konsekvenser for både elver og lærere, med at elever blir kalde, så syke, så sinte på de voksne som ikke tar elever på alvor. Hvor mange ganger må elevene si at de er forkjøla eller er kalde før at de kan slippe dem inn.

Det er selvfølgelig unntak, noen lærere har latt elevene fått sitte inne og for eksempel lese eller bare snakke sammen, men nå har elevene allerede fått kulden i seg. noen dager må elevene stå ute kalde som is, og fortsatt ikke engang gå gjennom, selv om en bare skal legge sekken sin ved et annet klasserom.

Glassgangen har intervjuet Nora Skilbrei, tillitsvalgt av 9a om saken: -hva synes du om at elver ikke får sitte i glassgangen i friminuttene? «jeg synes det er dumt fordi det bare gir ikke mening, det er jo kaldt.» -har du hørt at vi skal få lov til å sitte inne? «ja, av lærerne før høstferien» -hva skal du gjøre viss dette fortsetter? «jeg skal si ifra til elevrådet, dette er ikke greit.»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s