Topp 10 spill fra 2015

Glassgangen har kåret disse spillene til årets topp 10 beste spill.

1: Grand Theft Auto V (PC)

6SimXXieTb4J.878x0.Z-Z96KYq

Grand Theft Auto V er et open-world sandbox spill der du kan spille som tre kriminelle, rane banker, kjøre biler og tjene masse penger. Spillet har også en Online modus, der du spiller på nett med andre folk og venner, her er det forskjellige oppdrag, billøp etc. du kan gjøre med dine venner samt vise frem den splitter nye bilen din som du har pimpet. Selve historien til spillet er ikke særlig god ifølge spillerbasen til GTAV, men online modusen er det de aller fleste spiller, noe som er veldig gøy med venner.

2: MGSV: The phantom pain

MGSV-3

Metal Gear Solid V: The Phantom Paint er et open-world, action/eventyr/stealth spill. Den er den 5. i Metal Gear serien. Historien foregår i 1984 der Snake drar til Afghanistan for å ta hevn de som nesten drepte han i Ground Zeroes. Gameplay og historie i dette spillet er utrolig bra. Et nytt og superb spill.

3: The Witcher 3: Wild Hunt

The-Witcher-3

The Witcher 3: Wild Hunt er et RPG action eventyr spill der du spiller som Geralt, du er på en lang reise gjennom Northern Kingdoms. Her kjemper du deg gjennom de mange farene du møter med sverd og magi. Spillet har en utrolig bra historie og gameplay er topp om du liker RPG og action/eventyr.

4: Kerbal Space Program

indiefix_ksp1

KSP (Kerbal Space Program) har vært i beta fase siden 2011, men ble offisielt lansert ut av beta fase i apri. Dette spillet er et realistisk fysikk spill der du bygger din egen rakett og flyr ut i rommet. Her kan du lande på andre planeter, fly med jetfly og mye mer. Du har valg mellom utrolig mange motorer, bensintanker, aerovinger og diverse når du bygger din rakett. Dette spillet er utrolig gøy dersom du setter deg inni det og prøver flere ganger.

5: Cities: Skylines

header

C:S (Cities: Skylines) kom ut i mars, det er et bysimulator spill som kan ligne på SimCity, men med mer dybde og funksjoner. Her lager du din helt egen by men motorveier, forskjellige distrikter, transportmidler osv. Dersom du liker byggespill og strategi er dette absolutt noe for deg.

6: Dying Light

dying-light4

Dying Light kom ut i slutten av januar, det er et open-world survival horror spill. Her slåss du mot zombier samtidig som du oppgraderer våpnene dine og låser opp flere skills. Du kan også spille sammen med venner og bekjempe enda flere zombier.

7: Shower With Your Dad Simulator 2015

header (1)

Shower With Your Dad Simulator 2015 er et nytt spill som er utrolig bra, her skal du finne faren din i dusjen og dusje med ham. Men pass på å ikke dusj med feil far! Dette er et utrolig spill til bare 7 kroner. Løp og kjøp!

8: Rocket League

nbnxq3iwagqmllhmdduq

Har du noen gang hatt lyst til å spille fotball, bare med en gigantisk ball, raske biler og boost? Vel da er Rocket League noe for deg! For her gjør du nemlig akkurat det! Du spiller sammen med venner, mot andre spillere i fotball.

9: Project CARS

project-cars

Project CARS har det største baneutvalget i hvilket som helst nylig utgitte racingspill, med banebrytende og dynamiske tid- og værsystemer og et omfattende tuning- og pitstopp-funskjonalitet, får Project CARS all konkurranse til å ligge igjen i støvet. Laget i samarbeid med entusiastiske racingfans og ekte sjåfører.

10: Life Is Strange

lifeisstrange

Et episodespill der dine valg vil påvirke historien i spillet. En fantastisk historie som blir bare bedre og bedre for hver episode som kommer. Du må ta de riktige valgene og finne ut av hvordan du skal komme deg ut av forskjellige kniper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s