Hva synes Kannik-elevene om høsten?

Hva forbinder du med høst? Er det dens kalde dager, dens koselige stemning eller Halloween? Alle har et forhold til denne årstiden. Men det er forskjellig fra om forholdet er positivt eller negativt. Jeg har intervjuet noen elever på Kannik skole om dette. Snart skal du får høre hva de hadde å si.

Noen jenter fra design og redesign klassen mener at høsten er en åhalloweenrstid med god stemning og at den er koselig. Bladene syns de er veldig fin på denne tiden og de forbinder den med Halloween, som de ikke er alene om. På Halloween pleier jenten å se på film med venner, gå knask eller knep med småsøsken og skjære gresskar. På slutten av denne årstiden pleier de å si farvel til den ved å pynte til jul

Noen åttende klassinger mente at høst var en fin årstid. De mener den er frisk og har en god lukt. Noe de like å gjøre om høsten er å drikke kakao og fyre i peisen. Det de forbinder med høsten er alle bladene på bakken og Halloween. På Halloween pleier åttendeklassingene å spise godteri som de fleste og dra på en Halloween fest.

Men det er ikke alle som føler det slik. For noen andre så er det kulden og regnet som popper opp i hodet når de hører årstiden høst. Det er ikke så lett å tenke på at denne årstiden er så fin når man opplever regn hver gang man går ut døren.

Etter intervjuene har jeg funne ut at det er ganske mange som liker høsten. Det er dens gode stemning og dens fine utseende som har fått dem med seg. Men det er ikke alle som mener dette. Det er av og til kulden og regnet som treffer oss i denne årstiden. Så det er ikke så rart at noen mener den ikke er så fin som noen andre mener den er.

Kilder:

http://faycoon.deviantart.com

http://www.singsingmiami.com/event/halloween/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s