Filmer på kino nå

Spektakulær!

spectre-poster-black-white

James bond skuffer aldri        Foto:www.007.com

 

 

 

 

Den nyeste filmen i James Bond serien var som alle andre James Bond filmer, helt fantastisk. Åpningsscenen var som vanlig spenningsfull og fylt med action. Helt fra første minutt av filmen kunne man forstå at denne kom til å være helt spesiell. Handlingen var lett å forstå, men den røpte samtidig ikke for mye om hvordan filmen endte. Alle de klassiske James Bond momentene var med, og James fikk sin ristede martini.

Det eneste minuset i denne filmen er at den var veldig lang, to og en halv time er litt i lengste laget. Til gjengjeld skjedde det alltid noe.

Alt i alt så var filmen en stor suksess.

Terningkast:

terningkast6

 

 

 

Interessant og tankevekkende

tumblr_npn2kaliuz1qc91k6o1_500

The Maritan var interessant og tankevekkende Foto:www.filmmusicreprter.com

 

 

Den amerikanske sci-fi filmen «The Maritan» var en interessant film. Filmen handler om at seks astronauter reiser opp til Mars på ekspedisjon. På Mars blir de møtt av et stort uvær og bare fem av dem kom seg på romskipet. Den siste personen viser seg å overleve på Mars i flere år på selvdyrket mat.    Filmen vekker virkelig opp tankene om det er mulig å leve på Mars eller ikke. Det er også veldig fascinerende å se hvordan fantastisk smarte folk tenker.

Filmen var veldig god, men den var også litt lang. To timer og tjueto minutter blir litt lenge. I tillegg var det noen perioder med lite spenning.

Terningkast:

Terningkast5

 

 

 

 

Katastrofalt god film!

 

Bølgen

Bølgen var en god film som ga utrolig innsikt.      Foto:www.lydogbilde.no

 

«Bølgen» er en film som gir oss en innsikt i hvordan landet Norge er bygget opp og hvor farlig det kan være. I «Bølgen» hører vi om et fjell som er over Geiranger, dette fjellet skal falle ned i fjorden. Forskerne vet bare ikke når. Det er satt opp et team som skal følge med på fjellet og melde fra til hele Geiranger når det skal falle. Det oppstår situasjoner hvor de er usikre på hva de skal gjøre. Krangler og diskusjoner oppstår, men ikke minst så oppstår det en utrolig kamp om liv og død. Filmen har svært godt gjennomførte animasjoner og skuespillerne er gode.

 

Filmen beskriver ogsåveldig godt hva som kan skje den dagen fjellet faller den i fjorden og sluker hele Geianger, dette er en hendelse som vil komme i virkeligheten også. «Bølgen» er en film som virkelig er verdt å se. Filmen varer passe lenge og den er aldri kjedelig.

Terningkast:

terningkast6

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s