Elever lager juleshow for lærne

Sal og Scene er et valgfag med undervisning i musikk, dans og drama. Elevene synes det er et kjempekjekt fag, med mange muligheter. Hvert år lager elevene et juleshow som de fremfører foran lærerne eller en barneskole. Du kan lese mer om dette her.

Elsker du sang, dans eller drama? Ønsker du å ta en utdannelse på dette området? Eller går du kanskje med en drøm om å kunne leve av det hele livet? Da er valgfaget Sal og Scene perfekt for deg.

SandraTelma260

Fra venstre: Telma 10F og Sandra 10D

Valgfaget tar for seg områdene rundt koreografi av dans, å skrive låter, skuespill, sang og masse annet. Elevene får velge hva de ønsker å gjøre, slik at alle får mulighet til å vise hva de er gode i. Er du for eksempel veldig god til å danse, kan du ha vurdering i dans, eller i sang om du liker det.

Tirsdag 15.desember skal elevene fremføre juleshowet foran lærerne i gymsalen. Showet skulle egentlig være på Lassa skole, som de pleier å fremføre for. Dessverre har 3 dobbelttimer gått bort på grunn av tentamen og andre arrangementer, og derfor ser det ikke ut til at de vil rekke det.

Juleshowet består av flere danser, som elevene har koreografert selv. Noen av elevene har også lagt filmer, men disse skal ikke vises på tirsdag. Showet er høydepunktet, og elevene gleder seg til å vise frem hva de har gjort.

Lærer Kolbein H. Lunde er veldig stolte av elevene. Han synes elevene er veldig motiverte og flinke med det de holder på med.

-Det de gjør er vakkert, og de er estetisk flinke, sier Lunde.

Elev Sandra M. Eskeland synes Kolbein er er veldig flink lærer. Hun tror at alle er veldig fornøyde med å ha han som lærer.

//Neste uke kommer bilder fra fremføringen. Stay continued!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s