Reign of Gamers

StationsReign of Gamers

ADVARSEL! Det er blod i spillet og i traileren!

Dette spillet er inspirert av blantannet Rust. “Reign of Kings” er et spill om overlevelse i middelalderen.

Spillet “Reign of Kings”  er et beta spill som kan bli funnet på Steam. Dette spillet koster 140 kr til vangligt men når det er salg på Steam så går prisen ned. Spillet handler om at du var på en båt, båten sank og du flyter rundt på havet på en planke. Mens du er på denne planken så lager du karakteren din. Etter du har laget karakteren din så blir du skyldt opp på stranden av en øy.

Hoved påenget med spillet er å bli konge. Du starter med 1 tre klubbe, tre bandasjer og en fakkel. Med klubben så skal du hugge ned noen tre, som tar en stund… etter det kan du finne steiner og lin. Med dette kan du lage en stein øks of så fortsette å samle ting. Du kan bygge en base, finne andre spillere og samle en hær.

Du må få tak i stål som du lager om til rusting og sverd. Hovedmålet er å samle resurser nokk til å gå til slottet, når du har kommet til slottet så må du sette deg på tronen for å bli konge. Det er ikke alltid så lett da, dersom du prøver å komme deg til slottet kan du møte andre spillere som vil drepe deg og ta tingene dine. Kongen kan også komme ut å hindre deg i det. Kongen er en annen spiller.

Når du har klart å ta over tronen så bestemmer du hav øyen skal hete og så kan du skatt legge de andre spillerene. Du kan ha helt opp til 20% skatt, det er ikke mange som er fan av det da å de kan komme å kjeme mot deg for tronen.

ADVARSEL! BLOD!

Trailer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s