Hvor mange julegaver får du?

Bildet er alle gavene hun har kjøpt til barna sine. Bildet hentet fra : http://www.vg2.no/a/7770058

Emma Tapping er trebarnsmor og la ut et bilde på Instagram hvor hun skrev at hun hadde kjøpt nesten 300 julegaver til barna, det blir nesten 100 gaver til hvert barn siden hun har tre. Dette bildet har fått flere småbarnsforeldre til å rase, ettersom at alle ikke har så mange penger.

Amalie Grytnes 9D

Trebarnsmoren Emma Tapping som er 27 år gammel sier – Dette har tatt fullstendig av. Ingen har rett til å dømme meg. Hun forteller også at gavene bare kostet 19.000 kroner og at hun absolutt ikke er rik. Hun mener selv at det ikke handler om hvor mange gaver du kjøper, om det er 2 gaver du kjøper eller 200 gaver så handler det om hvordan du oppdrar dem.

Hun har tre barn, et som er 19 måneder, et på 9 og et på 13år. I følge The Mirror skal hver av barna ha fått rundt 80 til hundre julegaver hver noe de fleste ikke får. Men hun trodde allikevel ikke at reaksjonene skulle bli så store da hun la ut bildet. Det gikk faktisk så langt at hun deltok på «This Morning» som er et TV – program der hun forklarte at hun ikke hadde brukt så enorme summer på julegavene, og prøver og forsvare seg selv.

Noen går så langt med å kalle det at hun har kjøpt så mange julegaver til barna sine for barnemishandling. Men selv om hun får mye kritikk får hun også støtte. En har skrevet «Hvor lavt kan man synke? Kritisere en småbarnsmor for å gi barna julegaver, en kvinne skriver på Twitter «Mitt liv, mine penger, mine gaver. Jeg gjør som jeg vil, og det er ingen andres business #tomanypresents.

Emma sier hun shopper året rundt og begynner faktisk i Januar, for å handle billige julegaver, og går på alle salg hun kan, slik at gavehaugen skal bli å store som den har blitt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s