Godt nyttår fra Glassgangen!

Skrevet av: Elias 10a og Even 10c

Kjære lesere

Vi har nå gått inn i 2016. Et nytt år som kommer til å bringe mye nytt og spennende. Hver gang man går inn i et nytt år ser vi for oss hvordan det kommende året vil bli. Man ser ofte tilbake på fjoråret og tenker på hvilke mål man skal sette seg for det kommende året.

Vi på Kannik skole har et lærerikt, nytt og spennende år foran oss. Lekser, prøver, presentasjoner, vurderinger, skolevalg og sist men langt ifra minst eksamen. 8. Klasse har vært igjennom et annerledes år nå som de har begynt på ungdomsskolen. For mange er dette skummelt eller bare spennende og kjekt. De har begynt med karakterer, de ekstremt skumle anmerkningene og en ny skolehverdag.

Dessverre for de tøffe 8. klassingene kan de nå ikke lenger kjøre swegway og elektrisk en-hjulinger til skolen. Dette var ekstremt populært blant elevene i 8. De rullet bortover skolegården med et lite smil i munnviken.

Mindre penger, ingen Knaben

Når man startet i 9. klasse går det mye i å forberede seg til 10. Klasse og videregående skole. Man får dra på hospiteringsdager hos ulike videregående skoler og man får oppleve hvordan en jobbhverdag er. I 9. Begynner man med mat & helse som er veldig kjekt, med mindre det er teori… Økonomien har blitt svekket som sikkert de fleste har fått med seg, derfor må 9. Klassingene ha mye mer teori side de ikke har råd til å lage mat hver gang. Disse uskyldige og stakkarslige 9. Klassingene fikk ikke dra på Knaben klassetur engang. Jaja, tøft å være en 9. Klassing i disse dager. Men kanskje de går mot en økonomisk vekst og et kjekkere år i 2016.

12489816_1653252401608983_2089406269_o

Innspurt for 10. klasse

De flotte 10. Klassingene som tråkket inn dørene på Kannik skole i 2013 har nå komt til finalen av ungdomsskolen. Første halvåret har vært tøft. Elevene har sprengjobbet for å få et godt utgangspunkt før det nye året og det siste semester begynner, hvor alt teller. Det er dette vi har jobbet for i disse 3 årene i 8. og 9. Klasse. Vi 10. klassinger går nå inn i 2016 hvor vi venter tøffe utfordringer. Vi skal gjennom flere vanskelige prøver og presentasjoner før vi tar en super deilig ferie. 10. Klassingene skal ha eksamen som er det siste vi gjør på Kannik Skole. Det vil bli svette, tårer og glede. Å, som vi gleder oss til det hele er overstått.

Til slutt vil vi på vegne av Glassgangen takke for 2015 og ønske alle sammen et fantastisk godt nyttår og masse lykke til med 2016! Respekt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s