3 mest sette kinofilmer 2015

2015 har vært et år med masse nye kinofilmer. Det har blitt laget norske spenningsfilmer og amerikanske humorfilmer og masse andre typer filmer som vi har gått på kino og sett, men hvilken film ble egentlig mest sett?

Bølgen

Amalie Grytnes

Første plass: Av årets mest sette filmer på kino er det den norske filmen Bølgen som er på topp, med sine 832 527 besøkende. Bølgen er en Norsk drama, action og spenningsfilm. Det handler om et ras som går i geiranger fjorden. Raset skaper en 80 meter høy bølge som truer hele Geiranger.

 

 

 

 

James Bond- Spectre

Andre plass: På andre plass havnet filmen James Bond: Specter som hadde 683071 besøkende. James Bond Specter er en amerikansk action og thriller film. En kryptisk melding fra Bonds fortid sender ham på et oppdrag som tar han til Mexico City og til slutt Roma hvor han infiltrerer et hemmelig møte for å avdekke den lyssky organisasjonen kjent som SPECTER.

 

 

 

 

 

Unknown-1

Tredje plass: På tredje plass kom filmen Star Wars: The Force Awakens. Star Wars The Force Awakens er en action, fantasi og eventyr film fra USA. Lucasfilm og regissør J. J. Abrams tar oss tilbake til galaksen langt, langt borte, når Star Wars-universet returnerer til det store lerretet med «Star Wars: The Force Awakens». Filmen er en fortsettelse av sagaen skapt av George Lucas og finner sted 30 år etter «Jediridderen vender tilbake» (1983).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s