Alan Rickman er død

Den store filmstjernen Alan Rickman, mest kjent fra «Harry Potter» og «Love Actually», døde i London på torsdag, 69 år gammel, rammet av kreft.

Alan Rickman kjempet mot kreften i hemmelighet, det er derfor usikkert hvilken krefttype han var rammet av og hvor lenge han var syk, skriver dailymail.com. Han hadde ingen barn, men etterlot seg sin kone Rima Horton, og sine nærmeste venner.

Skuespilleren er kjent fra en rekke verdenskjente filmer, som karakteren Severus Slur i «Harry Potter». Han har også spilt i «Die Hard», «Robin Hood», og juleklassikeren «Love Actually». Han rakk også å gi stemme til en av karakterene i Disney-filmen «Alice Through The Looking Glass», som har premiere i løpet av 2016.

Potter-forfatter i sjokk

J.K Rowling, også kjent som forfatteren av «Harry Potter» bøkene, uttrykker sin sorg på Twitter, hvor hun skriver:

«Det finnes ikke ord for å uttrykke hvor sjokkert og knust jeg er over å høre om Alan Rickmans bortgang. Tankene mine går til Rima og resten av Alans familie. De har mistet en bit av hjertene sine»

Emma Watson , som spilte mot Alan Rickman i «Harry Potter» som karakteren «Hermine Grang», uttrykket også sin sorg på Twitter.

«Jeg er så trist over å høre om Alan i dag. Jeg føler meg heldig som har fått jobbe med og tilbringe tid med en så spesiell mann og skuespiller. Jeg kommer virkelig til å savne samtalene våre. Hvil i fred, Alan. Vi elsker deg

Alan Rickman har skjermet privatlivet sitt fra offentligheten. Hans sykdom har aldri vært et tema, og derfor har dette dødsfallet kommet som et sjokk.

Skrevet av: Marte Surdal 9D og Oda Drag-Erlandsen 9F

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s