De beste spillene for 2016

2015 var fylt med mange utrolige spill som Fallout 4, Arkham Knight, Metal Gear Solid 5 og mange flere. Nå som 2015 er over og vi har kommet inn i 2016, kan vi ta en titt på de nye spillene som er estimert å lanseres i 2016.

Street Fighter Vsf5-ryu-key-artwork

Street Fighter V skal komme i februar og kan allerede forhåndsbestilles. Den vil komme eksklusivt for PC og PS4. Street Fighter V er en oppfølger til de forrige spillene med enda flere kampsortmuligheter og nye karakterer.

 

Hitmanhitman-absolution-hd-wallpoh.jpg

Hitman skal komme ut i mars, det er det sjette spillet i serien. Vi fikk se traileren på E3 2015. Den vil komme på PC, PS4 og XBox One. Spillet er basert på filmen «Hitman: Agent 47». Dette er et spennende ‘stealth’ spill som ser veldig lovende ut.

 

No Man’s Skyheader

No Man’s Sky kommer i juni og er et av de største spillene der du kan utforske hele solsystemet. Det sies at dette spillet er det største som noen gang er laget. Du kan utforske alle solsystemer i det uendelige universet, alle solsystemer og planeter er unike. Dette spillet kommer for PC og PS4.

 

Dishonored 229060.jpg

Dishonored 2 skal komme i vår, det er et action spill laget av Bethesa. Dette er en oppfølger til spillet Dishonored som kom ut i 2012. Dishonored 2 kommer for PC, PS4 og XBox One.

 

Star Citizenstar-citizen1.jpg

Star Citizen forventes å bli lansert sent i 2016. Dette er et spill som handler om verdensrommet og universet med utrolige mekanismer og egenskaper. Du kan faktisk prøve ut «demoer» dersom du donerer til utviklerene. Spillet kommer kun til PC.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s