Minecraft brukes i undervisning på skoler

20wmo0c6g5Qu.878x0.Z-Z96KYq

Minecraft blir tatt i bruk på skoler, og her forklarer jeg hvorfor jeg synes det er en god idé.

Det har vært noen skoler som bruker minecraft som et læringsspill.

Minecraft er et spill der allt er firkantet. Målet med spillet er å overleve og bekjempe en drage funnet i en annen dimensjon. Du starter som en karakter som heter “Steve” du må få tak i tre, jern og andre mineraler. Hovedpoenget med spillet er å overleve fordi på natten kommer det monstere ut.

Minecraftedu er en spesiell versjon av minecraft som fokuserer på læring, og har blitt brukt på flere skoler så langt. Microsoft har kjøpt minecraftedu og nå har de laget sin egen forbedret versjon av det som kalles for Minecraft: Education Edition. Dette har blir sagt av “Owen Hill” som er med i Mojang, selskapet som laget Minecraft og cobalt etc. Mojang har også blitt kjøpt av Microsoft.

Denne nye versjonen av minecraft er en spesial laget versjon som skal bli brukt på skoler. Det blir sagt fra forskjellige lærere på skolene som de først introduerte det, at de har ikke tatt i bruk de andre lærespillene fordi lærerne ikke synes at de var gode nok. Derfor vil de ta i bruk Minecraft: Education Edition fordi barna synes det er gøy, og mange av barna spiller dette på fritiden. Derfor rekker spillet bedre ut til barna.

Minecraft er også et spill der du kan legge til mye ekstra ting med “Mods”, så gjør det lettere å legge til ekstra ting og nye midler som er nødvendige for at barna skal lære av spillet.

Dette kan hjelpe barna med å passe inn i den moderne verdenen, å lære mange nyttige evner som de kan ta med seg videre i livet. Det kommer hele tiden ny mods som kan legge mere ting som kan effektivisere og forbedre læringen. Jeg synes at dette er en strålende ide. Det er bevist at spill kan hjelpe til me då utvikle den delen av hjernen som løser problemer. Dette kan gjøre at den nye generasjonen med å løse problemer i hverdagen, og kan også hjelpe til å bidra med å løse problemer og hjelpe mennesket å skape nye ting som kan hjelpe oss på forskjellige måter.

MinecraftEdu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s