En liten innføring om ballet 2016

Nå nærmer skoleballet seg med stormskritt. Ballet arrangeres torsdag 28. januar på BCC Forum. I år har vi som vanlig nye elever på 8. trinn, og de gleder seg til ballet. Med ballet kommer det også forvetninger. I denne artikkelen kan både de nye 8. klassingene og 9. 0g 10. trinn få litt «inside information» om hva som skal skje på ballet i år.

Først og fremst kan vi starte med hva som er de faste tingene på ballet. Ballet har tre kåringer, disse kåringene er finest borddekking (premie til en klasse fra hvert trinn), høyeste hæler og fineste slips/sløyfe. Det er utnevnt ben jury som bestemmer hvem som vinner prisen. Et annet fast innlegg på skoleballet er dansene. Etter at alle elevene har spist middagen og desserten ryddes alle bordene bort og dansingen begynner. Først er det fellesdanser som alle klassene skal ha lært i gymtimene på forhånd. Etter det er det en DJ som spiller populær musikk og det er fritt frem for dansing.

 

Ballet kan komme til å se kaotisk ut, men det er veldig morsomt.

 

I år vil menyen være Tikka Masala med ris og det vil være sjokolademousse til dessert. Menyen skifter fra år til år og det er elevrådet som har stemt frem menyen. I fjor var det gratis kaker under hele dansetiden, men jeg kan ikke si med sikkerhet at det skal være det i år også. Når dere ankommer området vil dere få servert en velkomstdrikk og dere får litt tid til å «mingle» før middagen starter.

I år vil temaet være «Hollywood» og bordene skal dekkes etter temaet. Det er etter dette temaet prisen for finest borddekking kåres. Det er ingen krav om at elevene må kle seg etter tema.

Nå burde alle som har lest denne artikkelen ha kontroll over hva som skal foregå under skoleballet. Det er selvsagt litt flere ting som skal skje også, men alt kan jo ikke røpes. Husk at det viktigste på ballet er å ha det gøy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s