Tidenes mest fancy mobil?

Samsung sin nye smarttelefon Galaxy S7, den vil lanseres den 11. Mars, men mobilene er allerede på vei til butikkene slik at de er på plass på hyllene på lanseringsdagen. På komplett.no kan vi se at prisen på «edge» versjonen kan forhåndsbestilles for 8 390 kr. Noen få personer har allerede fått tak i denne nye mobilen, nemlig anmeldere. Så langt har mobilen fått utrolig mye skryt.

Forbedringer

Galaxy S7 har nye runde kanter som gjør at den ligger bedre i hånden din, kanskje noe du ikke tenker noe særlig på, men det utgjør faktisk en stor forskjell på brukeropplevelsen.
S7 er også vanntett, og det beste er at du slipper å drive på med luker og annet krimskrams som du må med de vanntette Sony Xperia mobilene.
Foreløpig selges den kun med 32GB internt minne, men denne mobilen støtter micro-SD kort slik at du kan utvide lagringsplassen, noe mange savnet på den forrige modellen.
Samsung har også lovet et bedre kamera, som skal ta flotte bilder selv i mørket, dette har vært et problem på flere smarttelefoner. Å ta bilde i mørket har aldri vært enkelt.
Dessuten er batteriet en del størret på 3600 mAh i sammeligning til S6 modellen med 3000 mAh.

Ulemper

Alt kommer med ulemper, det gjør Galaxy S7 også, men heldigvis er de veldig få og små. Selvet designet på telefonen er nesten helt lik den forrige modellen, dette er litt skuffende, men designet ser bra ut uansett. Den støtter heller ikke den nye USB Type-C, de fleste mobiler som blir lansert nå har Type-C. Hvis du ikke vet hva USB Type-C er så er det enkelt og greit en ny type USB kabel som kan settes inn begge veier og kan lade mobilen veldig mye kjappere.

Alt i alt er ikke Galaxy S7 noe revolusjonerende, ingenting av det Samsung har introdusert i S7 er nytt. Alt har eksistert fra før av, men det er en imponerende flott mobil. Dersom du har mye penger i lommene, kan det være noe for deg, men dersom du er fornøyd med fjorårets modell, ser jeg ikke noe poeng i å kjøpe Galaxy S7.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s