10 ting du ikke visste om Paradise Hotel

Paradise hotel er en populær realityserie som flere av elevene på Kannik skole følger med på. I år er det den åttende sesongen og nytt hotell, men vet du alt om paradise hotell? Hvis ikke kan du lære 10 nye funfacts nå.

1: Paradise hotel er ikke et hotell

Paradise hotell er faktisk en privat residens. En mexicansk kvinne eier hele hotellet. Så for å besøke hotellet må du være deltaker, du kan ikke bo der på ferie en uke dersom du vil det.

 

2: En uke på Paradise hotel er ikke i 7 dager

For oss seere virker det kanskje som at en uke på Paradise er 7 dager, bare at de har «pause» i helgene. Slik er det altså ikke. På Paradise hotel varer ukene i 4 dager, så begynner de på en ny uke. Så parseremonien kan like godt være på en lørdag som på en torsdag.

 

3: Deltakerne har vekkerklokker

Når man er på ferie vil man kanskje ikke stå opp om morgenen, men det må deltakerne. Det ringer i en telefon om morgenen som forteller dem at de må møte opp til frokost.

 

4: Deltakerne får ikke ta med seg nattbordsbildet hjem

Dersom man har vært med på Paradise Hotel kan det jo være morsomt å ha med seg et fysisk minne hjem, som for eksempel nattbordsbildet. Men det får de altså ikke ha med seg. Man ser i episodene at de pakker bildene ned i kofferten, men de må gi dem tilbake når de forlater hotellet.

 

5: Dersom du utfører vold blir du sendt ut av hotellet

Dette er jo en ganske god regel egentlig, folk vil jo ikke ut av hotellet, så da slår de ikke hverandre.

 

6: Får ikke lov å ha klokke

På hotellet har ingen begrep om hva klokka er, med mindre de vet hvordan man skal se det i forhold til sola, noe som de fleste på hotellet ikke vet. Deltakerne går altså rundt og har ikke anelse om klokka er 2 eller 6.

 

7: Middag

Mange lurer kanskje på når deltakerne spiser middag og lunsj, vi ser det jo aldri. Når det er middag og lunsj har deltakerne pause fra kameraet og taktikkpratingen. Det er faktisk vakter der som passer på at de ikke snakker taktikk.

 

8: Manus

Mange tror at deltakerne har et «manus» som forteller dem hva de bør si når de «snakker» med kamera, men det har de ikke. Alt de sier er deres meninger og sitater.

 

9: Kostnad

Paradise hotell er helt gratis. Man får alt man vil av mat og drikke, og de vasker klærne og rommene daglig. Dersom man er heldig får man også litt penger i premie.

 

10: Når man sjekker ut

Når man sjekker ut får man ikke se noen igjen. Man blir enten sendt rett hjem eller til et annet hotell i tilfelle man får sjekke inn igjen.

 

Etter å ha lest denne artikkelen har kanskje dere Paradise-fans lært enda mer om favorittprogrammet deres. Nå er det bare å vente i spenning og følge videre med på hvem som vinner.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s