Ny serie på NRK

På NRK har det komet ut en ny serie med navnet team Ingebrigtsen. Serien skal vise hva som skal til for å nå topSkjermbilde 2016-04-29 kl. 12.56.59pen og hvordan familien Ingebrigtsen er.

Team Ingebrigtsen er ingen vanlig familie. Det er faren Gjert, moren Tone og de syv barna fra 2 til 27år. De satser på å få noen av barna i verdenstoppen og tre av dem er eliteløpere. Til tross for at løping er et familie prosjekt for Team Ingebrigtsen har eldste mann Kristoffer og mellomste mann Martin trukket seg vekk fra satsingen på friidrett. Men de trener litt for å holde seg i form.

 
Da de startet å lage dokumentasjonen hadde de ingen plan med å vise det på TV, men derimot bare for de nærmeste. Da de fikk muligheten til å vise serien på Tv greip de muligheten, og derfor har vi TV-seere muligheten til å se hvordan en toppidrettsutøver trener og hvordan livet er hjemme gjennom denne dokumentaren.

 
Hele prosjektet startet med at barna var ivrige i mange idretter som fotball, friidrett og langrenn pluss en del andre idretter, i starten hadde de andre klubb trenere. Men så ble faren Gjert mer og mer trukket inn, og nå er han treneren til alle sønnene som driver med friidrett.

 

Hvis du ønsker å se serien går den på NRK, alle episodene har gått men er fortsatt tilgjengelig på nettsiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s