Yuel «The Fresh Boy» fra Kannik rapper om Nicki Minaj

13124491_265442880467525_3955785191300830278_n

I dag, onsdag 4. Mai, slipper Yuel Zemichael (The Fresh Boy) fra 10d en helt ny låt. – Den handler om Nicki Minaj, sier den freshe gutten selv. Låten vil gli rett inn blandt Fresh Boy’s tidligere sanger.

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 12.56.42.GIF

Populær hypeman 

På mandag teaset The Fresh boy oss med denne facebook-posten. En tredje sang fra Kannik-kjendisen skal slippes for det stadig voksende publikummet hans. Den siste sangen Fresh Boy slapp, ‘Bend over’, har gode 700 visninger og over 250 likes på facebook. Mest kjent er kanskje den første offisielle låten ‘Booty’, som på facebook har over 1.000 visninger og 500 likes. Rappekarrieren til Yuel begynte med små ‘Rap Battles’ ute i skolegården tidligere i år, og senere har et utviklet seg til det som snart skal bli en Fresh Boy trilogi. Jonas og Andreas fra 1oa møtte Yuel for å stille ham noen spørsmål.

– Jeg synger hele tiden, og rapper, og det er det jeg kan.

En nydelig dag ute i sommerværet, og The Fresh Boy forteller oss om rappingen. Yuel forteller oss at han har blitt inspirert av heltene sine, og at tekstene bygger på de samme temaene som sine egne favoritter i rappen.

– Jeg liker Rae Sremmurd, Tyga og wiz khalifa man.

Yuels tekster kan oppfattes som noe av den vulgære sorten, men han mener selv at han ikke er værre enn de andre rapperene der ute: -de andre sangene er jo litt det samme som mine egne sanger

Fansen på plass

Midt i det solfylte intervjuet kommer en annen Kannikelev forbi, en Fresh Boy fan, og han er også interssert i den nye sangen. Han legger merke til Yuel med en gang, og han får bekreftet at det er nå den endelig kommer ut – den nye Fresh Boy låta Yuel virker nesten litt hemmelighetsfull om hva vi kan vente oss, men det er tydelig at fansen er der, og at Kannikelevene virkelig er spente på Fresh Boy’s fremtid.

– Jeg liker det

Yuel tviler litt på det selv, men han drømmer likevel om en profesjonell rappekarriere. Han har i hvert fall fått en god start her på Kannik. Vi ser frem til den helt ferkse låten.

Snekret sammen av Andreas og Jonas i 10a

Sjekk The Fresh Boy på facebook: https://www.facebook.com/THEFREShBOY12345/?fref=ts

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s