Er ditt deksel beskyttende!?

I de siste årene har slike smarttelefoner blitt kjempepopulære. Sammen med smarttelefoner har deksel industrien vokst skyhøyt. Du kan i dag få deksler i alle slags farger og fasonger. Men beskytter de egentlig telefonen?

De mest populære dekslene er de som bare dekker bakdelen av telefonen. Det de fleste ikke tenker på er at den delen av mobilen som er viktigst blir også oftest ødelagt. Selve skjermen. De fleste smarttelefoner koster flere tusten kroner. Altså er de dumt å ødelegge. Mobiltelefoner er jo noe av det både ungdommer og voksne bruker mest. Derfor er det dumt at de fleste telefonskjermer er ubeskyttet.

I Stavanger sentrum er det veldig mye brostein. Mister du telefonen med smørsiden ned vil skjermen sannsynligvis knuse i tusen knas. Dette vil du ikke!

Derfor anbefaler glassgangen kulturredaksjon deksel med lommebok form. Det beskytter både skjermen og bakdelen av telefonen. Som standard deksel, finnes det lommebokdeksel i mange forskjellige farger og fasonger.  En bonus er at du kan ha penger, bankkort og andre viktige kort i siderommene på dekselet. Side rommene har ofte en magnet inni stoffet som gjør at dekselet kan brukes som et standard deksel (hvis klappet sammen).

i-Blason-Wallet-Case-for-iPhone-6-Plus

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s