Black Sabbath på farvell-turnè

Etter 48 år med tunge riff og mørke sangtekster tar Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Tony Iommy og Bill Ward farvel med fansen med en siste turnè.

black-sabbath-the-end-tour

Med det passende navnet ‘The End’ ender bandet ett kapittel i metalens, og musikkens historie. Som det første bandet til å komme ut av den britiske industribyen Birmingham og ta verden med storm, er Black Sabbath pionerer innenfor metalmusikken. Fra deres første album i 1970, til deres siste 43 år senere i2013 har Black Sabbath vært med på å både definere og redefinere musikksjangeren metal og flere av dens undersjangere.

Kommer til Norge

Den 23. juni 2016 skal Black Sabbath spille sin aller siste konsert på rockefestivalen Tons Of Rock på Fredriksten festning i Halden. Dagligleder for Tons Of Rock Svein Bjørge spår at Black Sabbath kommer til å få festivalen utsolgt. Denne spådommen er sann, ettersom at tirsdagen, som er dagen Black Sabbath skal fremføre på, er helt utsolgt på ticketmaster. Det vil si at hvis man vil oppleve Black Sabbath i Norge, må man kjøpe billet fra privatpersoner.

Kilder: https://www.google.no/search?q=black+sabbath+the+end&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzsLmzu-jMAhXFkiwKHS7WCy4Q_AUIBigB#imgrc=xFVAMBKeiN4fJM%3A

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s