Favoritt fag

Hvilke fag liker elevene på Kannik best. Er det en av hovedfagene? Hva gjør faget spesielt. Er det at favorittfaget er mer spennende som gjør at man liker det? Kanskje er faget annerledes fra de andre fagene? Eller er det at man er god i det faget som forteller om man liker det? Det er forskjellige grunner for hvilket fag man liker, og nå skal du få høre noen av dem.

Oda mener hun liker norskfaget best. Hun forteller at hun liker å skrive, og mener dessuten at det er det språket hun skriver best i.

Mens Endre og Amalie mener at gym er faget for dem. De mener det er et kjekt fag og at det er noe annerledes fra de andre fagene. At det er variasjon i det man gjør i gym.

For Theo og Harald er det naturfag som gjelder. De mener naturfag er at spennende fag.

«Det er et fag der man kan bruke ting man ikke har lært på skolen,» forteller Harald når jeg spør han hvorfor han liker naturfag.

Men de fleste jeg intervjuet mente at at samfunnsfag var favoritten. Henrik forteller at han synes at det er lettere å bli inkludert i dette faget. En annen mener at det gir større innsikt i samfunnet når de lærer om dette faget. De liker historie og mener de lærer mest i det faget. Så på grunnlag av dette mener de at dette er et av de viktigste fagene. 

Dette var noe av det elevene mente om fagene de liker best. Alle disse elevene går på media og informasjon. Men de har likevel veldig forskjellige meninger om hvilket fag de liker. Men det er vel bra det at vi har forskjellige meninger. Det noen synes er kjekt mener kanskje noe andre ikke er fult så kjekt. Alle har forskjellige meninger om hvilket fag man liker og det sier litt om hva personen er interessen i og hvem man omgås med. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s