David Attenboroughs nye program

David Attenborough fylte 90 år den 8. mai, og han har ingen planer om å pensjonere seg. Til høsten kommer han ut med et nytt BBC program, som heter Planet Earth 2.
Originale Planet Earth er et britisk tv program fra 2006 med 11 en timers episoder. Det tok fem år å produsere Planet Earth, og det var det dyreste natur tv programmet i BBC sin historie. Som den originale serien, vil Planet Earth 2 bestå av en timers episoder som utforsker jordens natur, men denne gangen består den av seks episoder. Planet Earth 2 blir filmet i 4K, og den høye filmkvaliteten gir godt grunnlag for en oppslukende opplevelse. Det har tatt tre år å filme Planet Earth 2, og de har gjort betydelige fremskritt innen filmteknologi siden Planet Earth. Programmet vil bli sendt på BBC senere i år.
Med over 60 års erfaring som BBC naturvert, er David Attenborough perfekt for jobben som  programleder for Planet Earth 2. Han har uttalt at: “I am very excited to once again be working with the Natural History Unit on its latest landmark series and am especially looking forward to getting out on location in the next month or so.” Jeg tror det er all grunn til å glede seg til premieren.david_attenborough_tcm9-345814
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s