Kliss ny Iphone 7 lanseres snart

Høsten er rett rundt hjørnet, og som alltid er Apple straks ute med enda en ny Iphone. Dette året blir det Iphone 7 som kommer ut, og årets lansering blir i San Fransisco den 7. September.

 

Det er flere rykter som går om hvordan denne nye smarttelefonen både vil se ut og fungere. En av forandringene kan være at Apple skal droppe dagens 3,5 mm hodetelefoninngang. Det er antatt at den neste Iphone-telefonen skal benytte den trådløse Bluetooth-standarden i stedet for å tilkoble hodetelefoner. Det er delte meninger om denne løsningen. Det finnes noen som ikke ønsker at hodetelefontilgangen skal bli eliminert, mens andre er åpne for akkurat dette.

 

En annen forandring man muligens kan forvente seg å se er at Iphone 7 pluss modellen kan få et helt nytt kameraoppsett. Det sies nemlig at det skal komme doble kameralinser, noe som også skal gjøre at den får et bedre kamera. I tillegg skal visst nok den nye Iphone 7 komme ut i fem ulike farger.

 

Det er veldig uklart å si hvordan den nye Iphone- telefonen kommer til å bli. Det finnes flere rykter som gjør at det er vanskelig å si. Akkurat hva vi får se under lanseringen vet vi enda ikke, men vi får vel bare vente og se til den kommer ut…

 

Kilder: Itavisen.no, aftenposten.no , tek.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s