Filmanmeldelse: Bad Moms

Er du ute etter en film fylt med humor og sarkasme er denne filmen den rette for deg!

 

Vanskelig å være mor

Filmen handler om Amy Mitchell (Mila Kunis), som blir lei av å late som om hun er den perfekte mor. På et foreldremøte med den krevende og hovne foreldrepresidenten får Amy nok. Hun møter en alene-mamma og en hjemmeværende mor til fire unger og sammen har de en skikkelig tur på byen. Etter at datteren blir satt av fra fotball-laget på ordre av foreldrepresidenten, bestemmer Amy seg for å ta saken inn i egne hender. Hun skal stille til foreldrepresident-valg. Det blir en voldsom kamp mellom de to kandidatene og veien til president er lang.

 

Underholdene og elskverdig

Jeg syntes definitivt at denne filmen er vært å se. Det er humor fra begynnelse til slutt. Den fanger enn side av hvordan det er å være mor som vi ungdommer kanskje ikke får se så mye i hverdagen. Amys håp om å skape en bedre skolehverdag for ungene sine er inspirerende og det viser at mødre er villige til å gjøre alt for barna sine.

 

Upassende ordbruk

Denne filmen har 9 års aldersgrense! Dette syntes jeg er litt lavt med tanke på språket og situasjonene i filmen. Jeg ville ikke ha anbefalt denne til noen på barneskolen, men hvis du er eldre anbefaler jeg denne på det sterkeste!

terning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s