Kongens tale tar verden med storm

Forrige uke på hagefesten i dronningparken holdt kongen en tale om Norges mangfold som har blitt sett millioner av ganger og blir hyllet verden rundt

 

Torsdag 1. september sist uke holdt kong Harald en tale om toleranse, kjærlighet og Norges mangfold. Denne talen har blitt rost av mange store medier og aviser, som «The Guardian» og «The Independent» som skriver: Følelsesladd tale som vektlegger homofile og flyktningers rettigheter. Noen tusen var til stede under hagefesten, men det er ikke i nærheten av de mange millionene som har sett det på nettet.

«Nordmenn er enslige, skilte, barnefamilier og gamle ektepar. Nordmenn er jenter som er glad i jenter, gutter som er glad i gutter og jenter og gutter som er glad i hverandre. Nordmenn tror på Gud, Allah, Altet og Ingenting». Dette er et utdrag fra kongens tale som veldig godt viser hva kongen mener om innvandring og homofile. Kongen innrømte og at han er en tredjegenerasjons innvandrer fra Danmark og England, som betyr at hans besteforeldre innvandret.

Talen har også fått stor støtte fra norske innvandrere som mener at han forener alle folk i Norge og gjør ikke forskjell på noen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s