Kannik skole i fotballcupen

Hvert år har Kannik skole flere forskjellige lag i ulike idretter som konkurrerer mot andre skoler i Rogaland. Det finnes blant annet et svømme-, volleyball-, håndball- og fotballag. Disse lagene består av utvalgte elever fra et uttak som til sammen danner et skolelag.

 

De siste ukene har Kannik deltatt i fotballcupen. Skolen stilte med både jente og guttelag. Etter en strålende kamp av jentene mot Revheim skole, endte kampen med en sterk 5-3 seier. Guttelaget vant sin første kamp overlegent 6-0 mot Austbø skole.

 

Andre kamp for jentene som ble spilt på vestbanen, endte dessverre med et surt 3-1 tap mot Ullandhaug skole. Jentene var ikke helt fornøyd med spillet, noe som førte til åpninger for motstanderne. Laget hadde rett og slett ikke flyten og klarte ikke å få til det gode spillet som i den første kampen. Dette betyr at jentelaget er ute av cupen, men vil heie frem guttene til seier.

 

Guttelaget har en viktig kamp mot Gosen skole 1.November. Vi tror at de har en god sjanse til å komme langt i cupen, og satser på at de kommer tilbake med en seier. Vi ønsker trener Anders og resten av guttene lykke til videre!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s