Innbrudd på Kannik skole!

Onsdag natt den 8. Februar var det innbrudd på Kannik ungdomsskole. Politiet var på stedet torsdag morgen neste dag. Hvor de begynte undersøkelser på åstedet for å finne bevis som kunne lede til gjerningsmennene. Lenge har lærerne på Kannik ment at elevene er noen av de snilleste i landet. Kan dette innbruddet bevise det motsatte?

Innbruddstyvene stjal blant annet skolens bankkort som de tappet penger fra. Alle pengene som ble stjålet er fortsatt ikke returnert. Det ble også stjålet godteri og sjokolademelk. Godteriet skulle egentlig bli delt ut til elevene som en premie for en nåværende ukjent prestasjon. Tyvene kom seg inn i skolen via en nøkkel som lærerne ikke viste at de hadde tilgang til. De skyldige ble funnet ved at politiet gjenkjente dem på video tatt av overvåkningskameraer. Gjerningsmennene hadde også gjort hærverk i form av tagging på veggene.

Det er en god tid siden noe slikt har skjedd på Kannik. Sist gang det var et innbrudd på Kannik var ikke tyvene ute etter penger, de var ute etter eksamensoppgavene i matte. Døren til rektors kontor ble brutt opp men heldigvis klarte tyvene ikke å åpne safen hvor oppgavene lå. Innbruddet førte til at eksamenen ble flyttet til senere på dagen. Lærerne på Kannik er uenig om hvilket årstall dette innbruddet skjedde. Det skal ha antagelig vis skjedd mellom tidsperioden 2000-1980 tallet.

Skolen vil ikke gi noen informasjon om hvem innbruddstyvene i det nyeste innbruddet er eller om de er elever på Kannik. Dette gjør de for å skjerme gjerningsmennene. Kanskje Kannik burde oppgradere sikkerhetstiltakene på skolen?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s