Volleyballjentene til topps!

Den 14. desember 2016 deltok Kannik skole sitt volleyballag på skoleturnering for hele Rogaland. De klarte å gå helt til toppen og vant denne turneringen! Alle på skolen er meget stolte over denne prestasjonen og gratulerer laget så mye.

 

Skoleturneringen er en turnering på cirka 12 lag med 3-4 puljer. Skolene som deltar på turneringen kommer fra Rogaland, særlig Sandnes og Stavanger. Kannik sitt lag var bestående av 9 forskjellige jenter; to fra tiende klasse og syv fra niende klasse. Alle disse jentene spiller fast på KFUM Stavanger sitt lag og er aktive innen volleyball.

 

Til tross for sen påmelding av lag, klarte de å danne et solid jentelag. Jentene hadde stor interesse og hadde troen på at de klarte å nå langt. Dessverre ble det ikke et lag for guttene i år fordi det var så få interesserte og for knapp tid til et uttak.

 

Finalen var veldig jevn og ble spilt mot en skole fra Hana. Skolen på Hana hadde en landslagsspiller og tre regions spillere, mens Kannik hadde en på regionslaget (Birgitte Maaseide). Det var ikke en lett match, men heldigvis klarte jentene å vinne finalen.

 

Generelt har dette skoleåret ført til flere gull i turneringer. Både fotballguttene og volleyballjentene har vunnet, noe som er utrolig bra! Kannik har flere skolelag, og Cordelia fra 10A synes at det er veldig stas med lag i volleyball også. Hun mener at Kannik burde fortsette å ha volleyballag fordi det er mange elever på skolen som har talent.

 

Kannik vant sin pulje og kom ubeseiret til finalen. For denne seieren fikk jentene en fin pokal som står plassert sammen med alle de andre flotte pokalene skolen har vunnet. Vi er en skole som er full av talenter innen idrett, noe som vi må fortsette å utvikle og benytte i årene fremover.

KILDER: Cordelia 10A

 

Av: Nora Kolnes 10B, Marte Surdal 10D

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s