Nye Facebook-funksjoner

Det er omtrent gått tre år siden Facebook fikk funksjonen som gjør at videoer startet å spille automatisk. Etter at sjefen for Facebook, Mark Zuckerberg fant ut at det var videoer som var de mest delte, har de startet å satset mer på videoer.

67038376

Først kom endringen med at videoen startet å spille automatisk. Men nå skal de gjør en endring, og denne gange skal videoen spille med lyd. Det betyr at vi ikke lenger trenger å trykke på videoen for å få lyd.

Man vet ikke enda hvordan dette kommer til å bli mottatt, men det er mulig å skru av lyden. Dette gjør man ved å trykke på menyknappen i Facebook-appen. Deretter må man bla ned på app-innstillingen, og der finner man et valg om å slå av automatisk lyd på videoer.

 

67038387

En annen funksjon som kommer, er at det kommer til å bli mulig å dra en video til siden for å få den i et mindre format (slik man ser på bildet over). Dessuten skal det bli mulig å fortsette å skråle nedover i nyhetsstrømmen, samtidig som en video spiller av i et lite vindu. En annen fordel for Android-brukere er at de nå kan de bytte over til en annen app eller hoppe til hjemskjermen og la videoen fortsette å spille. Dette lanom kan sammenlignes med måten YouTube-appen virker.

 

Kilder:

http://www.dinside.no/mobil/na-begynner-facebook-videoer-a-spille-automatisk–med-lyd/67038050

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s