Årets påskekrim på melkekartongen

***SPOILER***

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sånn, nå har du hatt muligheten til å forlate denne artikkelen før jeg har spoilet hva fasiten på årets påskekrim på melkekartongen er. Man kan selvsagt aldri være helt sikre på at man har rett, men denne teorien er omtrent så god som en fasit.

 

Tradisjonen tro har Tine melk kommet med en ny påskekrim på melkekartongene sine. De er kjente for å være vanskelige, og man må ofte være svært observante for å legge merke til hvem tyven er. I år skrøt Tine av at påskekrimmen deres skulle være ekstra vanskelig, men er den egentlig så vanskelig som de vil ha den til å være?

 

Årets krim handler som vanlig om detektiven Ulf Ulvheim som tilfeldigvis oppholder seg på steder hvor forbrytelser blir begått. I år handler det om at en film med navnet «Space Cows» har blitt stjålet fra produsenten. Denne filmen skal visstnok ha stor verdi og tyven kan tjene store penger på filmen. Utenom Ulf Ulvheim møter vi de fem bipersonene Kåre Kråke, Frank Frosk, Grete Gris, Egil Elg og Hege Hegre. Alle disse personene er mistenkte tyver.

Skjermbilde

Frank Frosk er regissøren av filmen, så han er neppe tyven. Kåre Kråke er sjalu på Frank Frosk fordi han gjerne vil være regissør selv, men han er bare kameramann. Hege Hegre sier «Nå er det tilbake til arbeidsledighet for meg» når hun forlater settet. Dette kan være et tegn på at hun trenger penger. Egil Elg er utkledd som en stor isbjørnlignende figur. Grete Gris virker som hun er betatt av Frank Frosk, og det er hun som spør om de skal ringe til politiet.

Bilderesultat for påskekrim 2017

Nå som dere vet litt om plottet og om de ulike personene, er det på tide å avsløre hvem tyven er. *DETTE ER EN SPOILER*. Egil Elg sitt kostyme har et hode med tre store tenner. Disken med filmen på ser ut som en av tennene i Egil Elgs kostyme. På et senere bilde kan man se at han har fire tenner i kostymet sitt. Egil Elg er altså tyven.

Skjermbilde2.PNG

Dette bildet viser tydelig at hodet til kostymet har 3 tenner

Skjermbilde3.PNG

Dette bildet viser harddiskens form

Skjermbilde4.PNG

Dette bildet viser tydelig at hodet på Egil Elg sitt kostyme plutselig har fått fire tenner

Dette er altså en teori om hvem som er tyven i årets påskekrim. Dersom dere mener at denne teorien er feil, er det bare å vente til påskeaften, da slippes nemlig Tines fasit på krimmen. Inntil da, kan dere bryne dere på krimmen selv, eller tro på denne teorien.

Jeg beklager dersom jeg har knust deres drømmer om å klare å finne ut hvem tyven er selv 🙂

Reklamer

2 kommentarer om “Årets påskekrim på melkekartongen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s