«13 Reasons Why» anmeldelse

 

Serien «13 Reasons Why» er en serie som har blitt veldig populær den siste tiden. Etter at Netflix lanserte serien 31.mars 2017, har serien fått masse oppmerksomhet av mange mennesker verden over, men også i media. Men dessverre har ikke serien bare fått ros, den har også fått mye oppmerksomhet, fordi folk mener det er feil om at en skal lage en serie om at en jente har tatt selvmord.

Ellen Sophie Berg Helgevold

 

Serien handler mest om Hannah Baker (spilt av Katherine Langford) og Clay Jensen (spilt av Dylan Minnette). Hannah Baker velger å ta selvmord etter å ha følt seg mobbet og utestengt. Før selvmordet lager hun tretten kassetter, med en person det handler om i hver kassett. Disse tretten personene hun snakker om er de hun mener er ansvarlige for hennes død. Alle disse tretten skal høre kassettene. Serien er basert på novellen «13 Reasons Why» som er skrevet av Jay Asher (2007).

 

Selv om denne serien har fått litt forskjellig kritikk, syns jeg at det er en veldig interessant serie. Den viser liver til Hannah Baker i et veldig fint perspektiv, noe som er grunnen til at jeg synes det er en bra serie, men jeg kan skjønne bekymringene til mange.

 

Jeg anbefaler å lese både boka og se serien etterpå, for å få best mulig innblikk av «13 Reasons Why».

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s