Ny skam sesong!!! Stem på din favorittperson

TA UNDERSØKELSEN NEDE PÅ SIDEN

Skam sesong 4 kom ut for rundt en uke siden, mandag 10. april. I traileren https://youtu.be/KxPErSmmfaw til skam sesong 4 fikk vi vite at Sana Bakkoush spilt av Imam Meskini (19) landet sesongens hovedrolle.

Sana har vært en stor rolle i alle sesongene, og spesielt sist sesong som en av Isak sine venner som hjalp han gjennom vanskelige tider. Skam har alltid ville få frem viktige budskap som er relevante for dagens ungdom. Som for eksempel homofili, overgrep, forelskelse og nå, religion, eller mer spesifikt, islam. I denne sesongen kan vi forvente å se ulike dilemmaer som Sana som en muslimsk ungdom må gå gjennom. Dette kan være ting som forelskelse, alkohol, sex og familie. Som vanlig fra skam kan en forvente mange intriger og dramatikk, og denne sesongen ser ikke ut som den kommer til å bli på noen måte annerledes.

 

Bilderesultat for skam

Dessverre for alle skam fansene er dette den siste sesongen av den suksessfulle serien. Skaperen Julie Andem har lagt ut et langt innlegg på instagram der hun takker alle for støtten og hvor fantastisk det har vært å lage serien. Denne sesongen blir da siste året på videregående med russetiden, som mye av serien har bygget litt opp mot. Forhåpentligvis betyr dette at det blir mye spenning og god underholdning.

Siden dette er siste sesong er det interessant å se hvilke karakterer fra alle de fire sesongene som blir den mest populære. Gå å stem på din favorittperson!

https://strawpoll.comoldi/6yryxgx

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s