En litt tam sommer for Stavanger

I år har VG-lista bestemt seg for å bytte ut Stavanger mot Bodø, for å nærme seg Nord-Norge. Da blir det derfor de fire byene Oslo, Trondheim, Bergen og Bodø som blir besøkt av turneen. Dette er litt kjedelig for Sør-Norge nå som Rogaland mister plassen sin. Saken er allikevel ikke tapt! Det er en konkurranse der Sandnes eller sola kan vinne, men det vet vi ikke før senere i sommer.

CEV Continental cup er en stor volleyballturnering hvor det handler om å kvalifisere seg til OL. Lag fra mange forskjellige land er med, og det er alltid mange frivillige ungdommer og voksne som hjelper til. Det var stort engasjement i fjor, men byen klarte ikke å samle inn nok penger og kan derfor ikke ha det i år. Dette kan være fordi mange valgte heller å se på gratiskampene på de små banene nede i vågen, enn å gå inn på den store banen med tribune som kostet penger.

Noen ting vi kan glede oss til denne sommeren er for eksempel Gladmatfestivalen og 7. juni 2017 skal Justin Bieber holde konsert under «Den store sommerfesten» på Forus Travbane i Stavanger.

Denne turneringen sammen med gladmatfestivalen og VG-lista har satt byen vår på kartet som en festival og sommerby. Uten disse hendelsene blir det mindre å gjøre, spesielt for ungdommer og unge voksne. Dette kan jo tyde på at når byen må kutte, kutter de ungdomskulturen først. Hva skal vi egentlig synes om det? Hva skal ungdommer gjøre når alle aktivitetene blir kuttet bort?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s