Kritikken om 13 Reasons Why

13 Reasons Why, eller 13 gode grunner er en Netflix serie. Denne populære serien som kom ut 31. mars 2017. Den har et veldig sterkt budskap og handler om et tema som ikke mange liker å snakke om. Men som likevel er et av de viktigste temaene. Denne serien har både fått positive og negative kommentarer, og her får du lese hva serien handler om, og reaksjonene serien har fått i media.

 

Den handler om en jente som het Hannah. Gjennom ungdomsårene hennes hadde hun opplevd mange skandaler om seg selv, og blitt hevet under bussen flere ganger. Dette resulterte til slutt med at hun tok selvmord. Seiren handler da om de 13 tapene som forteller om grunnene til at hun tok selvmord. Da følger vi hovedpersonene Clay, som hører på kassettene til Hannah. Han prøver å forstå hva som resulterte til at hun tok selvmord.

 

Men denne serier har både fått positive og negative kommentarer. Den var først og fremst ment som en positiv serie, for å informere mennesker rundt om i verden at handlingene våre har konsekvenser. Dette kan man tydelig se på den første episoden, som var en introduksjon til hvordan serien ble til.

 

13 Reasons Why, var ment som en god ting, men det er ikke alle som ser det slik. Det er også noen som mener den er veldig trist og deprimerende. Dessuten kan denne serien føles som den store bølgen, som slår ned på dem som tidligere allerede var veldig deprimerte. Det er derfor det er noen som mener den gjør mer skade enn godt.

 

Det er en veldig sterk serie og mange kan se seg igjen i mange av karakterene. De har tatt med alle de ulike typene med mennesker som vi finer på en vanlig skole. Fra nerden til de populære, og de som bare er i mellom ikke gjør så mye av seg. Dette kan være en av grunnene til at den er så populær, fordi det er så mange som kjenner seg igjen i karakterene.

 

Men i tillegg til at media snakker om serien, har også mange kjendiser fortalt sin egen mening om serien. Kjendiser som er forbildene til mange ungdommer. En av dem er blant annet Zara Larsson. Hun hadde mer en positiv mening om serien, men det er ikke alle som mener serien er så bra for oss.

Skjermbilde

 

Linker til flere artikler om 13 Reasons Why:

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s