#1 Victory Royale!

firstplace-1521062212129

Vil du legge det ut på snapchat? Jeg vet du vil, ikke nekt det. Fortnite Battle Royale er et spill som har eksplodert over hele internettet, man kan ikke være i en skole uten å høre et par gutter som avtaler et tidspunkt for Fortnite samspill. Men for uvitende elever og lærere som er nysgjerrige, nå vil dere snart vite hva folk i gangene mener med at de skal “lande i Retail Row.”

Det originale

“Fortnite Battle Royale” er en spinoff av den originale “Fortnite.”

Fortnite ble laget av Epic games og People Can Fly og er et spill som handler om en verdensomspennende storm som plutselig kommer, samtidig som 98% av verdens populasjon forsvinner, og zombielignende skapninger angriper de siste overlevende.

I spillet skal man bygge store baser rundt “stormskjold” som beskytter deg mot stormen. Man skal bygge feller og beskytte basen sin mot monstre, og redde overlevende mennesker. Men det som tiltrakk alle de 40 millioner spillerne er “Battle Royale” modusen.

V – Bucks

Fortnite Battle Royale ble lansert i høsten 2017 av Epic Games, dette er hva som fikk pengene til å strømme inn, selv om Battle Royale modusen er helt gratis, og er hva de fleste av spillerne kom for.

Fortnite Battle Royale (og den originale Fortnite) har en spesiell valuta i spillet som brukes til kjøpe kosmetiske oppgraderinger som kostymer, ryggsekker og fallskjermer, denne valutaen kalles “V-Bucks.”

De eneste måtene å få denne valutaen på er å spille den originale halvdelen av Fortnite, nå kalt “save the world,” men det koster ekte penger å spille det, det andre alternativet er å rett ut kjøpe V-Bucks gjennom mikrotransaksjoner.

Det nye og populære

Det som virkelig tiltrakk all interessen, og det som de fleste refererer til når de snakker om Fortnite, er Battle Royale modusen. Når man spiller Battle Royale starter man i en liten lobby der spillerne starter, her se man ofte folk som viser frem de kosmetiske oppgraderingene som de har kjøpt, når nok folk har kommet inn i lobbyen, begynner runden.

En stor blå buss med en ballong festet til seg flyr sakte over en liten øy, øya inneholder mange små tettsteder, byer og bygninger. For å få en god start må man gå til en bygning eller en liten by og sikre seg et hus før alle andre, et hus har nesten garantert et våpen eller to.

Noen steder er navngitte og noen er ikke, større steder som “tilted towers,” og “pleasant park” har veldig mange gode ting, men også veldig mye konkurranse, så gå dit når du føler deg klar.

Objektivet er å samle våpen og materialer mens du overlever mot andre spillere og “stormen,” som siger inn fra alle kanter og trenger alle spillerne mot midten av øya, som gjør møte med andre spillere uunngåelig.

I spillet er det også et system som gjør at spillere kan bygge vegger, ramper, pyramider og gulv. Å bygge i Fortnite er veldig viktig, det hjelper deg med å få høyere posisjon og bærbar dekning. Mot slutten av en runde av fortnite vil man ofte

Hva gjør fortnite spesielt?

Jeg synes ikke at det er noe veldig spesielt med Fortnite, men hva synes de som aktivt spiller fortnite?

“Spillet i seg selv er veldig gøy, og jeg har masse selskap fra vennene mine”

Jonathan 8F

“Fortnite hjelper meg med å unnslippe hverdagen.”

Emil 8C

“Byggesystemet gjør Fortnite spesielt for meg.”

Sivert 8D

“Tilfredsstillelsen med å vinne.”

Marius 8C

“Skytingen i tegnefilm-aktig animasjon.”

Herman 8C

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s